Itt vagy: » Programok » Pályázatok » Archívum » Felhívás - tájékoztató értekezlet Kovászna Megye Tanácsa által a 2019-es évre meghirdetett programokról és pályázási feltételekről, a kiírás újdonságairól

Felhívás - tájékoztató értekezlet Kovászna Megye Tanácsa által a 2019-es évre meghirdetett programokról és pályázási feltételekről, a kiírás újdonságairól

2019. április 25., csütörtök

A pályázási feltételekről, a kiírás újdonságairól 2019. május 3-án, pénteken, 10 órától Kovászna Megye Tanácsának nagy gyűléstermében tájékoztató értekezletet tartunk, melyre tisztelettel meghívjuk.

 

Tájékoztatjuk, hogy Kovászna Megye Tanácsa a 74/2019-es számú határozattal elfogadta a művelődési programok és tevékenységek, tudományos-oktatási, szabadidős, ifjúsági és sport tevékenységek, valamint az egyházak Kovászna megye 2019. évi költségvetéséből, a 2005. évi 350. számú törvény szerinti, vissza nem térítendő anyagi támogatására vonatkozó éves programot és pályázati kiírást.

A következőkre hívjuk fel a figyelmét:

  • A pályázatokat 2019.05.10., 12 óráig lehet leadni a megyei tanács iktatójában (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám).
  • Kérjük, olvassa el figyelmesen a határozat mellékletében lévő pályázati kiírást és a kiválasztott témakörnek megfelelően állítsa össze a pályázati dokumentációt: http://www.kvmt.ro/index.php?id=palyazati-kiiras-a-2019-ev-programjaira
  • Kérjük, hogy a pályázat elkészítésekor vegyék figyelembe a dokumentációban leírt elszámolási feltételeket, az elszámolható költségeket, figyeljenek az űrlapok hiánytalan gondos kitöltésére.
  • A pályázati csomag összeállításakor minden kért dokumentum meglétére figyeljenek. Ha valamely dokumentum csatolása nem lehetséges, nyilatkozatban indokolják.

A pályázási feltételekről, a kiírás újdonságairól 2019. május 3-án, pénteken, 10 órától Kovászna Megye Tanácsának nagy gyűléstermében tájékoztató értekezletet tartunk, melyre tisztelettel meghívjuk.

 

Bővebb tájékoztatást a 0267-311 190/160-as belső telefonszámon, illetve a proiecte@kvmt.ro e-mail címen lehet kérni.

Hírek