Itt vagy: » Hírek » Háromszék gyógyászati erőforrásait népszerűsítő press-trip

Háromszék gyógyászati erőforrásait népszerűsítő press-trip

2021. szeptember 13., hétfő

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület kihasználva a megye nyújtotta lehetőségeket folytatja a térséget népszerűsítő tevékenységeit, kihangsúlyozva Háromszék gyógyászati erőforrásait. Az egyesület a megyébe érkező közel húsz bukaresti újságírónak és véleményformálónak nyújt hasznos programot szeptember 16-19. között.

A több mint hatszáz napos világjárvány után az emberek szükségét érzik a feltöltődésnek, az egészségük védelmének, a betegségek megelőzésének és az immunrendszerük megerősítésének. Ezért inkább a természethez és a gyógyító természeti erőforrásokhoz fordulnak.

„Ezúttal nem Háromszék általános turisztikai bemutatása a cél, hanem elsősorban megyénk gyógyító természeti erőforrásaira, ezen alapuló idegenforgalmi termékeire koncentrálunk. Ezt szem előtt tartva szegmentáltuk a press-trip által megszólítani kívánt belföldi célközönséget, így a meghívott és jelen levő médiacsatornákat is. Nem általános közéleti vagy turisztikai kiadványok, bloggerek, vloggerek, véleményformálók érkeznek hozzánk, hanem az egészséges életmódot népszerűsítő, a medical-spa jelenséggel foglalkozó vagy épp orvosi szaktémákat feldolgozó népszerű kiadványok, online magazinok és egyéb felületek, TV/rádió műsorok szerkesztői, képviselői fedezik fel Háromszék gyógyászati, az egészséges életmódot támogató erőforrásait” – emelte ki a sajtólátogatás kapcsán Godra Árpád, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület igazgatója.

A szeptember 16-19-i sajtólátogatásra közel húsz bukaresti újságíró és véleményformáló érkezik megyénkbe, képviselve a témában legnépszerűbb olyan hazai nyomtatott és online médiaorgánumokat, mint például a Pro TV-n is futó Ce se întâmplă doctore című műsor, a Libertatea pentru femei, a desprespa.ro vagy a Femeia.

A három nap alatt ellátogatnak Kovászna városába, a TTS, a Clermont és a Căprioara hotelekbe, valamint azok wellness és spa központjaiba, ahol wellness és gyógykezeléseket próbálnak ki, ugyanakkor megismerkednek a Kovászna módszerrel a Benedek Géza Szívkórházban, vendégei lesznek a Hatolykai

Fürdőközpontnak, a Bálványos Resortnak, továbbá megtekintik az Apor lányok feredőjét és a zabolai Mikes-kastélyt is.

Hírek