Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület Alapító okiratának és Alapszabályzatának módosításáról

Határozattervezet a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület Alapító okiratának és Alapszabályzatának módosításáról

2013. május 30., csütörtök

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA, a Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén, a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonathozó törvény értelmében, köztudomásra hozza

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA
Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,
 
a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonathozó törvény értelmében,
 
köztudomásra hozza
 
Tamás Sándor úrnak, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület Alapító okiratának és Alapszabályzatának módosításáról.
 
A határozattervezet teljes szövegét Kovászna megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2013. május 30-tól kezdődően.
 
A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület Alapító okiratának és Alapszabályzatának módosításáról szóló határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2013. Június 11-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.
 
TAMÁS Sándor
elnök
 

Hírek