Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet a sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján

Határozattervezet a sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján

2017. szeptember 13., szerda

 

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

Sepsiszentgyörgy,
Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,

a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozza

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését a sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján.

 

A határozattervezet teljes szövegét Kovászna Megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2017. szeptember 14-től kezdődően.

 

A sportprogramok finanszírozási feltételeire, követelményeire és módszertanára vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról, az utólagosan módosított és kiegészített, 2000/69-es számú Testnevelési- és sporttörvény előírásai alapján című határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2017. szeptember 25-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A határozattervezet teljes szövege megtekinthető itt.

A román nyelvű mellékletek:

Anexa  REGULAMENT finantare sport l 69

Anexa 1.1 la Regulament

Anexa 1.2 la Regulament

Anexe 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 la Regulament

Anexa 2 Contract cadru de  finantare

Anexa 3 Norme financiare

Anexa 4 Contract de activitate  sportiva

Hírek