Itt vagy: » Tevékenység » Döntéshozatali átláthatóság » A 2003/52-es számú törvény értelmében közzétett kezdeményezések » Határozattervezet - Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról

Határozattervezet - Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról

2019. október 28., hétfő

 

KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA

Sepsiszentgyörgy,
Szabadság tér 4. szám alatti székhelyén,

a 2003/52-es, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó törvény értelmében,

 

köztudomásra hozza

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsa elnökének kezdeményezését a Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról.

 

A határozattervezet teljes szövegét Kovászna Megye Tanácsa székhelyén kifüggesztették, valamint a www.kvmt.ro honlapon tekinthető meg 2019. október 28-tól kezdődően.

 

A Kovászna Megye Tanácsa igazgatóságai és az alárendelt közintézmények által alkalmazott illetékek és díjak megállapításáról szóló határozattervezettel kapcsolatban az érdekeltek javaslataikat, véleményeiket 2019. november 7-ig juttathatják el írásban Kovászna Megye Tanácsa székhelyére.

 

TAMÁS Sándor

elnök

 

A határozattervezet teljes szövege megtekinthető itt.

Hírek