Sunteți aici: » Știri » Şi din Peru s-au interesat de oferta turistică a judeţului - Aplicaţia Visit Covasna a ajuns la peste 1000 de descărcări

Şi din Peru s-au interesat de oferta turistică a judeţului - Aplicaţia Visit Covasna a ajuns la peste 1000 de descărcări

Miercuri, 7 martie 2018

În jumătate de an, aplicaţia de mobil, „Visit Covasna County”, a fost descărcată de peste o mie de persoane. Aplicaţia pentru telefoane mobile care este descărcabilă gratuit şi care funcţionează în trei limbi, vizează chiar trei obiective: pe de o parte conţine o bază de date unitară de informaţii turistice, pe de altă parte, printre aplicaţiile mobile, judeţul Covasna apare ca destinaţie turistică şi al treilea lucru, poate fi folosită ca ghid turistic digital

În jumătate de an, aplicaţia de mobil, „Visit Covasna County”, a fost descărcată de peste o mie de persoane. Aplicaţia pentru telefoane mobile care este descărcabilă gratuit şi care funcţionează în trei limbi, vizează chiar trei obiective: pe de o parte conţine o bază de date unitară de informaţii turistice, pe de altă parte, printre aplicaţiile mobile, judeţul Covasna apare ca destinaţie turistică şi al treilea lucru, poate fi folosită ca ghid turistic digital.

„Încurajăm deopotrivă toți covăsnenii şi turiștii aflaţi în vizită să descarce aplicaţia, deoarece aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a cunoaște atracțiile turistice ale județului. Un element important al aplicaţiei îl constituie faptul că aplicaţia oferă posibilitatea evaluării serviciilor oferite de întreprinderile turistice, sperăm că aceste evaluări vor oferi informații utile” – a afirmat Grüman Róbert, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna. Acesta a adăugat că se depun eforturi pentru ca această platformă să adune la un loc toate evenimentele din judeţ, respectiv să ofere o imagine de ansamblu despre turismul covăsnean.

Cu ajutorul aplicației care se află în continuă extindere, persoanele interesate vor găsi majoritatea programelor care conferă unicitate şi identitate regiunii noastre, începând de la meşteşugurile tradiţionale şi până la oportunităţi de aventură şi recreere. Aplicaţia Visit Covasna, le permite utilizatorilor să acceseze cu uşurinţă programele spectacolelor de teatru, al festivalurilor sau al muzeelor.

În ultima lună, cei mai mulţi utilizatori ai aplicaţiei au provenit din România, urmată de Ungaria, Marea Britanie, Peru, Belgia și Germania, iar în ceea ce priveşte oraşele, cei mai mulţi utilizatori au fost din Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Timişoara, Sibiu şi Cluj-Napoca. Dintre evenimente cel mai mare interes l-au avut Joia gurmanzilor şi Cupa României la baschet masculin, respectiv cea de-a XVII-a ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe.

Prin intermediul aplicaţiei gratuite care funcţionează în trei limbi sunt accesibile descrierile locurilor de vizitat din judeţul Covasna, datele de contact ale spațiilor de cazare şi ale restaurantelor, evenimente etc. Aplicația se poate descărca gratuit pentru Android sau IOS de pe site-ul www.visitcovasna.com şi este disponibilă atât în Google Play, cât și în AppStore.

Noutăți